Företagande

Större investeringar till företaget

Efter mer än ett år av att det gått dåligt för många företag börjar kassorna sina för de flesta företagare. Många branscher har sett stora motgångar och väldigt många företag har fått avsluta sin verksamhet de senaste 18 månaderna. Värst drabbade är småföretagare. Om du till exempel är frilansande konsult och har haft ett jobbigt år, ansök om företagslån till enskild firma.

Bättre kassaflöde

Med ett företagslån kan du få ett mer konstant kassaflöde. Det är en sak som är bra i alla verksamheter och företag, men nästintill livsnödvändigt för mindre företag. Har du dessutom bara drivit din firma i något år har du antagligen inte hunnit arbeta upp någon större buffert ännu.

Det är nu allt börjar vända och de med kapital kommer att ha ett stort övertag och förtur på marknaden.

Bästa tiden att investera

Det finns egentligen inget entydigt svar på när nyinvesteringar är bäst, men de flesta verkar vara överens om att det är bra att göra en rivstart och inte vara så försiktig direkt efter en större kris. Att våga chansa och slå till på den där investeringen eller ta det där jobbet kan vara räddningen för både din verksamhet och din privata ekonomi.

Comments are disabled.